Fortbildning vårterminen 2018

Först vill jag tacka höstens deltagare för visat engagemang. Tack också för ni delar med er av era egna synpunkter och erfarenheter. I vår programutveckling har det betydelse.

Nu är det dags att planera för vårens tryckarkurser. Våra erfarenheter är att det behövs en heldag för att sätta sig in i programmet. Även de som varit igång med MG Program 2015 har upptäckt ”gömda” funktioner i programmet. Intresset har också varit stort till de diagnospaket jag utvecklat och pilottestat för årkurserna 1, 2, 5 och 8. Diagnoser jag planerar att normera i maj 2018.

Skulle du/ni vara intresserade av att vi lägger en kurs på din ort fyll i intresseformuläret och e-posta det så undersöker vi lokalfrågan på orten. Information om priser och tider finns i formuläret, Intresseanmälan MG-program kurs. Begränsat deltagarantal. Självfallet kan kommuner också anlita oss direkt och stå för det praktiska såsom lokalhyra, anmälningar, fika etc. Vi nås på 070-211 67 04 eller e-post: maj-gun@mglos.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.